FROM AMSTERDAM WITH LOVE

Van Amsterdam, voor Amsterdammers. En open voor iedereen die onze geliefde stad een warm hart toedraagt. Niet voor niets zijn we gevestigd aan de Nes, pal naast de Dam. Eén van de oudste plekken in de Amsterdamse geschiedenis, waarvanuit onze vrijzinnige cultuur ontstaan is. Daar zijn we trots op, dus die cultuur bewaken we dan ook met hart en ziel.
Samen met Hotel V is The Lobby de perfecte hangout voor wie even aan de drukte van de stad wil ontsnappen. Je bent meteen thuis in ons warme huiselijke interieur.

The Lobby staat voor goed eten, mooi drinken en onverdunde gezelligheid. Hier komen de beste stadsvibes samen aan de bar, aan tafel, op je bord en in je glas. Service staat bij ons voorop, en onze mensen helpen je graag. Zodat je volledig jezelf kan zijn.

We zijn trouwens voortdurend op zoek naar talent dat ons aanvoelt en aanvult. Momenteel specifiek naar bedienend personeel en shiftleaders. Ken jij of ben jij iemand die bij ons helemaal op zijn plek is? Laat het ons dan even weten. Motivatie en CV kan naar work@hotelv.nl

Reserveer

 

Ontbijt

Oudhollandsche Wentelteefjes, huisgemaakte Granola, American pancakes of superior Eggs Benedict? Je vindt het allemaal op de ontbijtkaart. En als je vers fruit of een sapje wil, dan is die ook echt helemaal vers. Zo komen niet alleen levensgenieters maar ook vega’s en healthies volledig aan hun trekken.

En voor de uitslapers: als je het de avond ervoor laat gemaakt hebt -wat wij ons als Amsterdammers prima kunnen voorstellen-, ons ontbijt is van 07:00 tot 11:30u, dus neem gewoon lekker je tijd.

Onze geweldige barista’s staan garant voor de best gebrande Bocca koffiebonen en de mooiste versieringen op je macchiato. Wel even reserveren want dit ontbijt wil je niet missen.

PDF Ontbijtkaart

 

Lunch

Zaken of plezier, lunchen in The Lobby is the ‘unusual usual’. Een hide-away midden in de stad waar je gezien mag worden. Onze uitgebreide kaart is het waard om lekker te experimenteren met smaken.

Houd je het liever licht of neem je de tijd en maak je er een echt feest van? Het is aan jou, maar wat vast staat is dat onze regelmatig wisselende kaart je zal verrassen. Tongstrelend en gemaakt met eerlijke ingrediënten, meestal uit de streek en van het seizoen. En niet te vergeten onze inmiddels befaamde Flammkuchen; we waren een van de eersten die dit gerecht uit de Elzas in Amsterdam introduceerden, en dat proef je.

Onze wijn- en bierkaart is nogal onverwacht en wordt met zorg en smaak samengesteld. Zodat je nog meer geniet van je lunch.
Koffie? Dat is bij ons meer dan een uit de hand gelopen hobby; onze mensen maken zelfs van je kopje koffie een heel kunstwerk.

Van 12:00 - 15:00 kun je terecht, wel even reserveren.

PDF Lunchkaart
PDF Wijnkaart

 

Diner

Je avond begint goed in The Lobby. Of je nou naar een van de theaters om de hoek gaat of een night-out hebt gepland, onze dinerkaart is meer dan een stevige bodem onder je plannen. En als je er dan toch bent; waarom blijf je niet gewoon de héle avond? Smaakvolle gerechten met stoere én verfijnde ingrediënten komen samen in spannende combinaties op je bord. Hier gaan onze koks echt los! Spectaculaire smaken gaan hand in hand met vakmanschap, hart en ziel. Traditioneel en gedurfd, net als Amsterdam zelf.

Met onze bijzondere wijnen beleef je de smaken optimaal en verras je je mond nog meer. Er schijnt zelfs een geheim boekje te zijn, maar dat is nogal eeuh... geheim.

Oh ja, en de cocktails natuurlijk. Om de avond nog beter te beginnen vraag je naar onze special Gin & Tonic’s of een heerlijke Old Fashioned. Je favo cocktail niet op het menu? Daag ons uit! Reserveren is wel zo handig, want we zijn nogal gewild bij Amsterdamse lekkerbekjes.

Diner wordt elke avond geserveerd van 18:00 - 22:00.
Wil je met 6 tot maximaal 10 personen komen eten? Geen punt! Stuur in dat geval even een mailtje naar: thelobby@hotelv.nl en je hoort snel van ons of er plek is.

PDF Dinerkaart
PDF Wijnkaart
PDF Barmenu

The Lobby Restaurant & Bar

Nes 49
1012 KD Amsterdam
(+31) 20-7585275
thelobbynesplein@hotelv.nl

 

Locatie

In hartje Amsterdam ligt The Lobby, samen met Hotel V Nesplein, goed voor een unieke ervaring. Pal naast de Dam en middenin het theater district. Handig: op loopafstand van de 9 straatjes en het Centraal Station. Hier is Amsterdam op zijn best: cultuur naast de deur en branie om de hoek.

ROUTE

Blijf op het rechte pad: met je neus richting Dam en het Centraal Station in je rug loop je gewoon rechtdoor en je bent er binnen 5 minuten. Schuin de Dam oversteken en rechtsaf de Nes op. Of je pakt op het Stationsplein tram 4, 5, 16, 24. Stap uit op de Dam, steek schuin het plein over en sla rechtsaf.

The Lobby | NES 49 | 1012 KD Amsterdam | (+31) 20-7585275

Nog even kort:

Voor alle hondenliefhebbers onder ons: wij houden van honden... Helaas is het, vanuit hygienisch oogpunt, niet toegestaan om je hond mee te nemen naar The Lobby.

Rokers opgelet: Vanaf 11 Juni 2018 is ons terras rookvrij tijdens lunch en diner uren (12:00 - 15:00 & 18:00 - 22:30). Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.